گزارش ششمین جشن فارغ التحصیلی دانش آموختگان موسسه آموزش عالی خاوران

ششمین جشن فارغ التحصیلی دانش آموختگان موسسه آموزش عالی خاوران در روز جمعه 2 آبان ماه از ساعت 17 الی 22 در هتل میثاق برگزار گردید. در این جشن باشکوه که 102 نفر از دانشجویان به همراه والدین خود حضور داشتند، جناب آقای مهندس هادیان معاونت اداری و مالی موسسه به ایراد سخنرانی اهداف کوتاه مدت و بلند مدت موسسه در زمینه های آموزشی ،پژوهشی ،فرهنگی و ورزشی نمودند. همچنین حضار محترم از سخنرانی جناب آقای مهندس امیری معاون آموزشی و مدیران گروه که درخصوص آینده تحصیلی و شغلی فارغ التحصیلان و نحوه تعامل بیشتر دانشجویان با موسسه در قالب تشکیل انجمن فارغ التحصیلان مورد تاکید واقع شده بود، بهره مند شدند. سپس اجرای برنامه های فرهنگی و هنری، قرائت سوگند نامه صورت گرفت و در ادامه مشاور مذهبی موسسه،جناب آقای مافی نژاد به ایراد سخنرانی در رابطه با تسهیل در امر ازدواج آگاهانه توسط خانواده ها و دانشجویان پرداختند. در پایان تمامی دانشجویان تندیس خود را از مسئولین موسسه دریافت نموده و پس از گرفتن عکس یادگاری جهت صرف شام به رستوران هتل هدایت شدند.