گزارش مراسم اربعین حسینی

در اربعین شهادت سید و سالار شهیدان حضرت ابا عبدالله الحسین علیه السلام و اصحاب با وفای ایشان نمازخانه موسسه خاوران در روز پنجشنبه 20 آذر ماه از ساعت 11:30 الی 14 میزبان مسئولین و دانشجویان بود. در این مراسم معنوی حضار محترم به عزاداری و سینه زنی پرداختند. مراسم با اقامه نماز ظهر و عصر به امامت حجت الاسلام طوسی آغاز شد و سپس جناب آقای نیازی به قرائت زیارت عاشورا پرداختند، همچنین در این مراسم حجت الاسلام بابایی به بیان مسائلی پیرامون : سیاست وحشت آفرینی دشمنان ابا عبدالله الحسین (ع) در میان مردم، مکتب شهادت طلبی امام حسین (ع)، سیاست تطمیع و گفتمان امام حسین (ع) در خصوص آخرت گرایی، حرمت شکنی عزاداری ابا عبدالله (ع) در هیئات مذهبی (قمه زنی) و فضاسازی اجتماعی در کوفه پرداختند.