گزارش اجمالی مراسم عزاداری دهه آخر ماه صفر

به مناسبت رحلت خاتم انبیا محمد مصطفـــــی (ص) و شهادت سبط اکبرش حضرت امام حسن مجتبـــــی(ع) کریم اهلبیت و هشتمین خورشید ولایت و امامت ، صاحب مقام کرامت و رضایت، عالم آل محمد(ص) آقا علی بن موســی الرضا (ع) امام مهربانی ها عزاداران و ارادتمندان به سوگ نشستند و با چشمانی اشک آلود مرثیه غم سر دادند. در دهه آخر ماه صفر و پس از اقامه نماز ظهر وعصر جمعی از دانشجویان به همراه مسئولین در نمازخانه مؤسسه به عزاداری و سوگواری پرداختند. در ابتدای مراسم حجت الاسلام حاج آقای طوسی از حزن و اندوه بانوی دو عالم حضرت فاطمه سلام الله در فراق پدر بزگوارشان، حسن اخلاق کریم اهل بیت امام حسن مجتبی(ع) و وصف و ثنای حضرت امام رضا (ع) سخنرانی می کردند و در ادامه ی مراسم جناب آقای نیازی مداح اهل بیت(ع) به مداحی و نوحه سرایی پرداختند.