گزارش نتایج مسابقه عکاسی نگاه های خرمالویی و آئین های عاشورایی

مسابقات عکاسی در دو موضوع نگاه های خرمالویی و آیین های عاشورایی با هدف معرفی ابعاد تصویری ماه محرم، آشنایی هر چه بیشتر دانشجویان با مراسم آیینی و عزاداری محرم و فرهنگ عاشورایی، بسط و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، رشد و تعالی آثار هنری، بسط و گسترش فرهنگ و معارف اسلامی از منظر هنری، زنده نگه داشتن شورحسینی برای نسل جوان، بهبود نگرش و تمرکز و دقت فعالان این حوزه و برانگیختن ذوق هنری دانشجویان برگزار گردید. سوژه، زیبایی شناسی، معنایی بودن و تکنیک های عکاسی از ملاک های داوری این دوره از مسابقات بود. این مسابقه با شرکت 40 نفر از دانشجویان و داوری بیش از 200 اثر ارزشمند ارسال شده به کار خود پایان داد. نفرات برتر موضوع نگاههای خرمالوئی به ترتیب عبارتند از: آقای رضا شفیعی (اول)، آقای حسین بهادری (دوم) و سرکار خانم فاطمه فولادی و سرکار خانم مهتا هدایت پور هر دو موفق به کسب رتبه سوم شدند. نفرات برتر موضوع آئین های عاشورایی به ترتیب عبارتند از: خانم فاطمه فولادی (اول)، خانم شیما وقاری (دوم) و خانم سهیلا خوشگام (سوم).