گزارشی از مسابقات ورزشی دانشجویان

فوتسال (آقايان):
مسابقات فوتسال پسران موسسه در تاريخ 27/8/91 الي 13/9/91 در سالن صدر برگزار گرديد. در اين مسابقات تعداد 10 تيم (هر تيم متشكل از 10 نفر) از دانشجويان پسر موسسه شركت كرده و در نهايت تيم هاي دكتر، بشمن و استارز مقام هاي اول تا سوم اين دوره از مسابقات را كسب نمودند.

شطرنج (آقايان):
مسابقات شطرنج پسران موسسه در تاريخ 11/9/91 در محل آتليه 3 برگزار گرديد. در اين مسابقات تعداد 25 نفر از دانشجويان پسر موسسه شركت كرده و در نهايت آقايان اميررضا بهرامي، محسن خاكي و سعيد حامد مقام هاي اول تا سوم اين دوره از مسابقات را كسب نمودند.

مچ اندازي (آقايان):
مسابقات مچ اندازي پسران موسسه در تاريخ 13/9/91 در محل آلاچيق موسسه برگزار گرديد. در اين مسابقات تعداد 32 نفر از دانشجويان پسر موسسه شركت كرده و در نهايت آقايان محمدرضا غفاري، محمد تقدمي و قاسم نصري مقام هاي اول تا سوم اين دوره از مسابقات را كسب نمودند.

طناب زني (آقايان):
مسابقات طناب زني پسران موسسه در تاريخ 14/9/91 در محل سالن صدر برگزار گرديد. در اين مسابقات تعداد 30 نفر از دانشجويان پسر موسسه شركت كرده و در نهايت آقايان حامد محمدزاده، مصطفي خوافي و حسين عرفانيان مقام هاي اول تا سوم اين دوره از مسابقات را كسب نمودند.

طناب كشي(آقايان):
مسابقات طناب كشي پسران موسسه در تاريخ 15/9/91 در محل زمين ورزشي مجاور موسسه برگزار گرديد. در اين مسابقات تعداد 8 تيم (هر تيم متشكل از 8 نفر) از دانشجويان پسر موسسه شركت كرده و در نهايت تيم هاي شهرسازي، برق الكترونيك و خان سالار مقام هاي اول تا سوم اين دوره از مسابقات را كسب نمودند.

گزیده ای از تصاویر مسابقات ورزشی دانشجویان